Regulatory Lab: Voldoen aan alle eisen Wwft
Vraag demo aan

Anti-terreur en -witwaswetten worden steeds strenger. Notariskantoren en advocatenkantoren die daar niet aan voldoen, riskeren torenhoge boetes en flinke reputatieschade. De totaaloplossing van Regulatory Lab neemt deze zorgen weg. Wij leveren beleid, software en training waarmee u volledig kunt voldoen aan de Wwft.

Regulatory Lab: Toenemende wwft compliance kosten?
Toenemende compliance kosten?

Het onboarden en monitoren van nieuwe cliënten kost notariskantoren en advocatenkantoren op jaarbasis veel tijd en geld. Wat is het aantal billable uren dat aan de onboarding wordt besteed en hoeveel van deze uren kunt u doorbelasten?

Regulatory Lab: Twijfel over de juiste afwegingen wwft?
Twijfel over de juiste afwegingen?

Bij de cliëntacceptatie en monitoring maakt u een op risico’s gebaseerde afweging. Bent u er zeker van dat u volledig bent?

Regulatory Lab: Een slordige wwft audit trail?
Een slordige audit trail?

En dan staat toezichthouder BFT of de NOvA bij u op de stoep. Vaak worden in de praktijk dan in allerijl links en rechts mailtjes verzameld. Kunt u ze nog vinden? Zijn ze netjes gearchiveerd of is er mogelijk ook communicatie verwijderd, verloren gegaan of zoek geraakt?

Waarom de software van Regulatory Lab?

Regulatory Lab: Lagere wwft compliancekosten
Lagere compliancekosten

Identificatie, verificatie, beoordeling en vastlegging van transacties wordt volledig geautomatiseerd. Onboarden en monitoren overzichtelijk in één systeem. Uw compliancekosten kunnen fors omlaag.

Regulatory Lab: Relevante wwft data gelinkt
Relevante data gelinkt

Niet langer heeft u te maken met aparte informatiezuilen, zoals de KvK, PEP en sanctielijsten, waarbij u stuk voor stuk informatie moet opvragen. Onze oplossing biedt alle informatie in één overzicht aan.

Regulatory Lab: Commerciële kansen
Commerciële kansen

Uw onboarden verloopt sneller, waardoor de relatie met uw cliënt al meteen goed van start gaat. Samen met de nieuwe inzichten die u opdoet uit onze software, biedt dit nieuwe commerciële mogelijkheden.

Regulatory Lab: Koppeling wwft
Koppeling

Als wij uw monitoring versimpelen, kunnen we het natuurlijk niet maken uw andere werkprocessen te verstoren. Daarom is onze oplossing eenvoudig te koppelen aan alle bestaande CRM-, billing- en overige kantoorsystemen.

Regulatory Lab: Beleid en training wwft
Beleid en training

Regulatory Lab schrijft voor u op maat gemaakt beleid dat is toegespitst op de aard van uw kantoor en uw cliënt portefeuille. Uw beleid wordt geïmplementeerd in de software. De online training stelt u en al uw medewerkers in staat om op een efficiënte manier te voldoen aan het periodieke opleidingsvereiste.

Regulatory Lab: Wwft peciaal voor notariaat, advocatuur en fiscalisten
Speciaal voor notariaat, advocatuur en fiscalisten

U krijgt geen one-size- fits-all- oplossing. De software bevat unieke content en is speciaal gebouwd voor het notariaat, de advocatuur en fiscalisten. Zo sluit de oplossing naadloos aan op de praktijk bij u op kantoor.

Hoe helpt onze software het notariaat, de advocatuur en fiscalisten?

De speciaal voor het notariaat, de advocatuur en fiscalisten ontwikkelde software, Legal Compliance Software (LCS), stelt de notaris, advocaat of fiscalist in staat om, samen met Regulatory Lab’s beleid en training volledig te voldoen aan huidige en toekomstige Wwft. LCS helpt niet alleen bij de identificatie en verificatie maar biedt content waarmee u de volledige informatie in één overzicht heeft. Daarnaast wordt alle informatie alsmede de afwegingen in een block chain vastgelegd.

LEES VERDER
Partners & Relevante links
ISO 9001
IBM
KVK Innovatie Lab
FAFT