Careers

Regulatory Lab is een innovatieve start-up die zich bezighoudt met het ontwikkelen van state of the art software en aanverwante diensten voor de juridische dienstverlener. Wij ontwikkelen onze software en diensten vanuit de overtuiging dat goede en efficiënte on-boarding van cliënten het begin is van een optimale cliëntrelatie. Daarbij leveren wij een waardevolle bijdrage aan de integriteit van het rechtsstelsel en versterken we de poortwachters ervan.

Eén van deze software oplossingen is de Legal Compliance Software (LCS) die advocaten, notarissen en fiscalisten in staat stelt om te voldoen een alle huidige en toekomstige eisen die de Wet ter voorkoming van Witwassen en Financieren van Terrorisme (Wwft) aan hen stelt. Het biedt hen onder meer content, efficiency, uniformiteit, consistentie, klantvriendelijkheid, integriteit en transparantie.

Wil jij onderdeel zijn van een innovatief bedrijf met de potentie om de Nederlandse markt en daarbuiten te veranderen, neem dan contact met ons op.

Vacatures

Company Lawyer gezocht voor een Legal Tech organisatie in Amsterdam!

Heb jij ervaring met het onboarden van nieuwe cliënten en 1-3 jaar werkervaring opgedaan bij een trustkantoor, financiële instelling, advocaten-, notaris- of fiscaal advieskantoor? Dan is dit je kans! Lees snel verder!
LEES MEER